Karcher BD 17/5 lépcsősúróló

Igény esetén kérheti, hogy munkatársunk végezze el Ön helyett szakszerűen a járólap, kemény padozat, csempe, műgyanta felületek takarítását.

Díjunk: 400-800 Ft/m2+Áfa között szennyeződéstől, a terület nagyságától és a kívánt tisztítási technológiától függően tudjuk vállalni 30m2-3000 m2  területig Budapest területén belül díjmentes kiszállíással. 1000 nm feletti felületre egyedi kedvezőbb árajánlatot adunk.

 

Újdonság: Magyarországon először nálunk bérelhető lépcső, falicsempe és kissebb alapterületű helységek (otthoni, konyha, fürdőszoba, WC helyiség) járólapjának súrolására és fuga tisztításra egy kompakt kézi súrólógép.

 

Munkaszélesség (mm)170-200
Kefék munkaszélessége (mm)170
Kefefordulatszám (U/min)0-470
Munkamagasság (mm)330
Kefemotor teljesítménye (W)150
Zajszint (dB(A))60
Feszültség (V)220-230
Frekvencia (Hz)50-60
Súly (kg)5
Méretek ( hossz x szél x mag) (mm)360 x 180 x 330

Elektromos áramról működő kompakt súrológép kisebb felületek súrolásához, samponozásához,polírozásához, és kristályosításához, mint pl. lépcsők vagy ablakpárkányok

 

Hála a kompakt méreteinek (16-20 x 36 x 33 cm) a BD 17/5 C hálózatról működő súrológép használata ott javasolt, ahol a hagyományos tiszítóautomaták méretük miatt nem férnek el, és épp ezért nem hatékonyak kis helyeken történő tisztításnál. Kis, sarkos felületek, mint pl. lépcsők és ablakpárkányok tisztításához ajánlott. Alaptisztításhoz, kemény felületek kristályosításához és polírozásához valamint szőnyegek samponos tisztításához. Függőleges felületeken is alkalmazható. A szegélyközeli munkavégzéshez és a sarkokban használható sarokkefe kapható. A samponozó kefével szőnyegfelületek is tisztíthatók. Opcionálisan kapható frissvíz-tartály vezetőrúddal, 5 literes űrtartalommal, ez megkönnyíti a munkát a lépcsőfokoknál. A fordulatszám-szabályozással (0 - 470 U/min) és a megfelelő tartozék kiválasztásával a készülék bármely tisztítási feladathoz igazodik: pl. alaptisztítás, kristályosítás vagy keménypadló burkolatok polírozásal, illetve szőnyeggel bevont felületek samponozása. Éppen a lépcsőtiszításnál nyújt nagy segítséget ez a gép, hiszen a függőleges és vízszintes munkavégzésnek köszönehtően jelentősen megkönnyíti a munkát, amivel időt, energiát és költségeket takarít meg. A készülék burkolata masszív, ütésálló műanyag. A tárcsakefe, ill. a padhajtó tányér másodpercek alatt könnyen cserélhető. Hála a komfortmarkolatnak a gép jól irányítható, és a csupán 5kb súlyának köszönhetően könnyen hordozható.hatók. Opcionálisan kapható frissvíz-tartály vezetőrúddal, 5 literes űrtartalomma
l, ez megkönnyíti a munkát a lépcsőfokoknál. A fordulatszám-szabályozással (0 - 470 U/min) és a megfelelő tartozék kiválasztásával a készülék bármely tisztítási feladathoz igazodik: pl. alaptisztítás, kristályosítás vagy keménypadló burkolatok polírozásal, illetve szőnyeggel bevont felületek samponozása. Éppen a lépcsőtiszításnál nyújt nagy segítséget ez a gép, hiszen a függőleges és vízszintes munkavégzésnek köszönehtően jelentősen megkönnyíti a munkát, amivel időt, energiát és költségeket takarít meg. A készülék burkolata masszív, ütésálló műanyag. A tárcsakefe, ill. a padhajtó tányér másodpercek alatt könnyen cserélhető. Hála a komfortmarkolatnak a gép jól irányítható, és a csupán 5kb súlyának köszönhetően könnyen hordozható.

 

© 2014 HomeTools Rent, All Rights Reserved