Karcher BDP 50/1500 C padozat polírozó

Igény esetén kérheti, hogy munkatársunk végezze el Ön helyett szakszerűen a járólap, gress, márványpadló felületek takarítását és felpolírozását.

Díjunk: 600-1200 Ft/m2+Áfa között szennyeződéstől, a terület nagyságától és a kívánt tisztítási technológiától függően tudjuk vállalni 30m2-3000 m2  területig Budapest területén belül díjmentes kiszállíással. 200 nm feletti felületre egyedi kedvezőbb árajánlatot adunk.

 

A BDP 50/1500 C polírozógép kompakt méretei és kerekei miatt egyszerűen irányítható. Az 1500 U/perc fordulatszámával a készülék ragyogó polírozási eredményt nyújt. Az egyszerűen érthető kezelőpanelnek köszönhetően a gép kezelése rendkívül könnyű. A porfogó gondoskodik arról, hogy a polírozás során keletkező por a gép alatt maradjon. A port passzív felszívással a portartályba gyűjti (1 liter), így polírozáskor csökken a porterhelés. A készülék fordulékony, ezáltal könnyen mozgatható és maximálisan hatékony. Az állítható markolat garantálja, hogy a felhasználónak a munkavégzés komfortos legyen. A készülék kis helyen tárolható a felhajtható tolókarnak köszönhetően. Az emelőrúd megakadályozza a véletlen indítást és leállítja a készüléket, amint a kezelő elengedi a kart. Az úszó padhajtó tányér automatikusan beáll a felülethez. Rugómentesített és biztosítja az optimális felületi nyomást.A beépített akkumulátorok gondozást nem igényelnek.

 

Műszaki adatok:

Max. felületi teljesítmény: 900 m²/h

Kefefordulatszám: 1500 ford/perc

Kefenyomás: 4 g/cm²

Felvételi teljesítmény: 1100 Watt

Munkaszélesség: 506 mm

Szívás munkaszélessége: 560 mm

Zajszint: 56 dB

Frekvencia: 50 Hz

Feszültség: 230 Volt

Súly: 34,5 kg

© 2014 HOMETOOLS-Rent, All Rights Reserved