Karcher BR 35/12 akkus súroló-szívógép

Igény esetén kérheti, hogy munkatársunk végezze el Ön helyett szakszerűen a járólap, kemény padozat, csempe, műgyanta felületek takarítását.

- Beltéri járólap, lépcső, lépcsőház kőburkolatának tisztítása, garázs, raktár takarítás, melyet gépesítve végzünk különböző súróló-szívógéppel és lépcsősúrólóval.

Magánházak, nagyobb lakások, irodák, közintézmények, autószalonok, fitness és egyéb sport létesítmények kövezetét újszerűvé tisztítjük.

150-800 Ft/nm+Áfa ártól - Kérje egyedi kedvezőbb árajánlatunkat

Vállalási árunk függ a terület nagyságától, milyenségétől, szennyezetségi fokától és a takarítási technológiától és tisztítószer fogyástól.

 

A fordulékony, könnyen kezelhető és hosszú élettartamú BR 35/12 C súroló-szívógép kis és túlzsúfolt helyek professzionális és hatékony tisztítására lett kifejlesztve. A készülék elforgatható kefefejjel KART-technológiával (Kärcher Advanced Response Technology) felszerelt, mely kényelmes kanyarodást tesz lehetővé. Igény szerint - pl. helyhiánynál - a készülék hátramenetben is tisztít. Az új Lithium-Ion-akkumulátor extra hosszú üzemidővel 3 szor magasabb élettartamot biztosít mint a hagyományos ólomakkumulátorok. Teljesen gondozásmentes és gyorsan feltölthető. A gép kis súlya megkönnyíti a lépcsőkön való szállítást. Az eco!efficiency fokozat csökkenti az energiaigényt, meghosszabbítja az üzemidőt és a zajszint kb. 40% -kal lecsökken.
 

Műszaki adatok:

Max. felületi teljesítmény: 1400 m²/h

Kefefordulatszám: 700-1500 ford/perc

Kefenyomás: 150 g/cm²

Friss- szennyezettvíz tartály: 12/12 liter

Akku feltöltési ideje: 3 óra 100%ig, 1 óra alatt 50% töltöttségig

Kefék munkaszélessége: 350 mm

Szívás munkaszélessége: 450 mm

Felvételi teljesítmény: 500 W

Akkumulátor kapacitás: 21 Ah/V

Akkumulátor feszültség: 25,2 V

Súly: 35 kg

© 2014 HOMETOOLS-Rent, All Rights Reserved