Karcher Puzzi 10/2 szőnyeg és kárpíttisztító

Igény esetén kérheti, hogy munkatársunk végezze el Ön helyett szakszerűen a szőnyeg, szőnyegpadlók, irodai székek, ágy, kanapé, sarokgarnitúra takarítását.

Díjunk: 400-800 Ft/m2+Áfa között szennyeződéstől, a terület nagyságától és a kívánt tisztítási technológiától függően tudjuk vállalni 30m2-3000 m2  területig Budapest területén belül díjmentes kiszállíással. Irodai székek, ágy, kanapé, sarokgarnitúra takarítására kérje egyedi árajánlatunkat.

Szőnyeg, kárpít és autókárpít tisztásra.

Irodahelységek, hotelszobák, konferencia termek közepes és nagyobb méretű rövidebb vagy hosszabb szálú szönyegek vagy szőnyegpadlóinak hatékony és gyors tisztítására.

A Karcher PUZZI 100 vagy PUZZI 10/1-hez képest kétszer nagyobb (2bar) a permetnyomása, ezáltal kétszer erősebben permetezi be a szőnyeg rost szálaiba a tisztítószeres vizet így eredményezi a közel kétszeres taktarítási sebességet ami akár 45 nm/óra is lehet.

Ehhez a géphez lehet csatlakoztatni a Kärcher PW 30/1 hengeres forgó kefét, amivel szennyezettebb rövidebb vagy közepes szálú szőnyeget, szőnyegpadlót közép-mély tisztítással még hatékonyabban lehet tisztítani a közel 35%-al nagyobb (max. 55 nm/h) felületi teljesítménnyel.

 

Részletes termék adatok:

 

Max felületi teljesítmány: 45 nm/óra

Friss, szennyezettvíz tartály: 10/9 liter

Turbina teljesítménye: 1250 Watt

Szívóerő: 220 mbar

Szórónyomás / Tolonyomás: 2 / 2 bar

Permetmennyiség: 2 liter/perc

Szívattyú teljesítménye: 80 Watt

Légmennyiség: 54 liter/perc

Gép súlya: 11,5 kg

© 2014 HomeTools Rent, All Rights Reserved