HOMETOOLS-RENT professzionális gépkölcsönző üzletágunkat 2015.januárjában indítottuk el, mely a HOMETOOLS Kft-hez tartozik, ami már 2009. óta foglalkozik szerszámgép és takarítógép kereskedelemmel, és 2012.óta takarítógép, szerszámgép és mérőműszer bérbeadással is.

 

Célünk, hogy a lehető legszélesebb termékpalettával rendelkezzünk, hogy a legkülönbözöbb otthoni és ipari felhasználásra biztosítsunk kiváló minőségű KARCHER ipari takarító és tisztító gépeket és BOSCH ipari kéziszerszámokat és mérőműszereket. Így jelentős összegeket megtakarítva Önnek azáltal, hogy nem kell megvásárolnia az adott gépet, amit csak ritkán vagy csak egyszer használna és nem kell hatalmas összegeket kifizetni a szakembereknek, hogy elvégezzék azt a munkát, amit a professzionális gépeinkkel akár Ön is könnyedén el tud végezni.

 

Előnyünk, hogy ötvözzük a hagyomásos boltban átvehető gép bérlést az időtakarékosabb  oda-vissza házhozszállítással, így a bérlő döntheti el, hogy a boltunkban szeretné átvenni-kibérelni a igényeinek-munkafeladatnak legmegfelelőbb gépet, vagy kéri annak házhoz szállítását.

 

Szaktudásunk nem csupán a gép műkődésénak, használatának elvén alapszik, hanem a hosszú évek alatt korábbi vásárlóinknak és bérlőinknek nyújtott szaktanácsadásunk alapján és annak a visszacsatolásaként a véleményeik, visszajelzéseik és elégedettségük által szerzett tapasztalaton. 

© 2014 HomeTools Rent, All Rights Reserved