Kedves Ügyfeleink, leendő megrendelőink!

 

A takarítógép és szerszámgép, mérőeszköz napi vagy hosszú távú kölcsönzésén túl közel 9 éves szakmai múlttal igyekszünk levenni Önről a terhet a takarítási munkával kapcsolatosan.

Az évek alatt a legkülönbféle munkákkal, felülettekkel és igényekkel találkoztunk amit eddig maximális sikerült megrendelőink részére elvégezni a megrendelt munkát.

Ügyfeleink között voltak: átlagos lakás vagy luxus házzal rendelkező megrendelőink, plázákban, bevásárló központokban lévő ruha üzletek, éttermek, autószalonok, közintézmények, uszoda és számtalan iroda is.

Minden esetben Pest megyében személyesen tekintjük meg és mérjük fel a kívánt munkafeladatot és a megrendelő, az Ön igényeinek megfelelően alakítjuk ki a tisztítási vagy munkavégzés technológiát, melyre a piaci árakhoz képest egy kedvező árajánlatot adunk.

Munkánk, melyről Ön is meg fog győződni, tükrözi minőséget és precizitást. Legyen szó bármilyen tiszítási munkáról nem ismerünk lehetetlen, igyekszünk a legkülönlegesebb igényeknek vagy feladatoknak megfelelően megkeresni a megoldást, így biztosítva a megrendelőinknek a minőségi munkavégzést!

 

Főbb szolgáltatásaink:

- Szőnyeg és kárpittisztítás:

 Iroda, fittness termek, bankok, gimnasztikai sport központok, színház, múzeum 50nm-2000 nm közötti szőnyeg és szőnyegpadlók takarítása szőnyegtisztítógéppel (300-600 Ft/nm+Áfa ár között szennyeződéstől és a kívánt tisztítási technológiától függően)

Speciális igények vagy rövid száradási határidejű szőnyegek tisztítását is vállaljuk!

 

- Felújítás után nagytakarítás:

40 nm-1000 nm alapterületi lakás, ház, iroda, étterem, üzlet vagy raktárcsarnok teljes, vagy részleges takarítását, pipere takarítás vállaljuk.

Különböző minőségbe kérheti a takarítást, mint pl csak a járólap megtisztítása a cement fátyol, portól, vagy festék foltoktól, epoxy ragasztó maradványoktól. 

vagy oldal fali csempe, ablakok, ablak és ajtókeretek tiszítása.

 

- Beltéri járólap, lépcső, lépcsőház kőburkolatának tisztítása, melyet gépesítve végzünk különböző súróló-szívógéppel és lépcsősúrólóval.

Magán házak, nagyobb lakások, irodák, közintézmények, autószalonok, fittness és egyéb sport létesítmények kövezetét újszerűvé tisztítjük.

 

- Kültéri járólap, viakolor, aszfalt, térméskő vagy beton kerítés vagy támfal fekete korom, olaj vagy gumi foltos, rágógumi maradványos vagy mohásodott felület tiszítása ipari súrógéppel vagy forróvizes magasnyomású mosóval vagy azok kombinációjával.

350-800 Ft/nm ár között szennyeződés mértékétől függően.

 

Por mentes fúrás bármilyen összetételű beton, tégla falban vagy födémben vagy aljzatban 5-38 mm likátmérőig akár 100 cm falátfúrásig.

 

 

 

Felújítás előti csempe-járólap levésése

csempe vésése oldalfalról 600-800 Ft/nm

járólap felvésése 800-950 Ft/nm

Sitt törmelék konténerbe történő rakása és lehordása 8000 Ft/m3

Régi padlószőnyeg felszedése: 500 Ft/nm

Betoncsiszolás, burkolás előtti felület előkészítése: 2500-8000 Ft/nm ár között, mely nagyban függ a beton keménységétől, a lecsiszolni kívánt betonréteg vastagságától, a terület tagoltságától.

A munkálatot ipari Bosch GBR 15 CAG betoncsiszolóval és ipari Karcher NT 35/1 Tact porszívóval végezzük a lehető legminimálisabb porszennyezettség elérése érdekében.

 

 

Szolgáltatásunk árai nettóban értendőek. + 27% Áfa kerül felszámításra!

 

 

 

© 2014 HomeTools Rent, All Rights Reserved